DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Namık Kemal Ortaokulu

eTWINNING OKULU ETIKETIMIZI GURURLA ALDIK

Okulumuz 2015 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2020-2021 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüş ve İl Milli Eğitim  Müdürümüz  Süleyman  Ekici'nin katıldığı  tören  ile belgelerimiz takdim edilmiştir.

Başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip eden okulumuz e Twinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

Ayrıca  okulumuz Ingilizce Öğretmeni Aysun ERDEN yürüttüğü   eTwinning  Projeleri ile 2 Ulusal ve 1 Uluslararası Avrupa Etiketi almıştır.

Okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürüten öğretmen arkadaşlarımıza, Twinning okulu kriterlerini yerine getirerek  bu değerli ödülü okulumuza kazandıran, eTwinning okul başvurumuzu yapan İngilizce Öğretmenimiz Aysun ERDEN'e,emeği geçen öğretmenlerimize,velilerimize ,öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-07-202103-07-2021

Yayın: 03.07.2021 - Güncelleme: 03.07.2021 09:55 - Görüntülenme: 3026