DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Namık Kemal Ortaokulu

Ara

Mesleki Eğitim Tanıtım ve Yönlendirme etkinlikleri kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencileri "Kokpit Havacılık Lisesini" ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuz 5-B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Halime Çiğdem ŞAHİN rehberliğinde; 100. etkinlikleri kapsamında Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfında düzenlenen "Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet" isimli fotoğraf sergisine katıldılar. Sergide İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre ÇALIŞKAN ile tanışıp, sohbet etme şansını yakaladılar.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle andık.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Farkındalık Etkinliğimiz

Kas

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavında 1. olan öğrencilerimiz ile Denizli Kick Box Şampiyonasında derece yapan öğrencilerimiz madalyalarını okul müdürümüz Hayati ŞENER'den aldılar.

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine rehber öğretmenimiz Nurcan ULU tarafından "Sınav Kaygısı" semineri verildi.

Cumhuriyetimizin 100. yılını Coşkuyla Kutladık

Kas

Okul Aile Birliğimizce organize edilen okul kermesimize katkı sağlayan tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6. düzenlenen "Kitap Fuarı"nı ziyaret ettik.

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü etkinliklerimiz

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Okulu Tüketici Hakları Konusunda Bilinçlendiriyoruz Projesi" kapsamında Denizli Ticaret İl Müdürlüğü işbirliği ile okulumuzda "Tüketici Hakları" konulu eğitim verilmiştir.

Eyl

Öğrencilerimiz ilk derse başlamadan önce kültür fizik egzersizi yaptılar.Okul bahçesinde sıra olan öğrencilerimiz müzik eşliğinde beden eğitimi öğretmenimiz Hatice ŞÜYÜN önderliğinde yaptıkları kültür fizik egzersizleriyle güne hem daha zinde , hem de daha mutlu başladılar.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılımız 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor. Tüm öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.